Piure de mazare cu menta

Printeaza

Piure de mazare cu menta din: cartofi, mazare, menta, unt, sare de mare, piper. fara poza

Ingrediente:Piure_de_mazare_cu_menta

  • 2 cartofi, cuburi
  • 1 kg de mazare congelata
  • 1 mana de frunze proaspete de menta
  • 3 cuburi de unt
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii intr-un vas cu apa sarata clocotita pana cand devin aproape moi. Adaugati in vas mazarea si, dupa 2 minute de fierbere, puneti si menta. Dupa inca 1 minut, luati vasul de pe foc si scurgeti toate legumele printr-o strecuratoare.

Lasati-le 1 minut la racit, apoi puneti totul inapoi in vas si pisati cu un zdrobitor pentru cartofi. Puteti folosi si un robot de bucatarie, mixand pana cand compozitia devine omogena. Indiferent ca zdrobiti manual sau cu ajutorul robotului, cand pasta e gata, adaugati untul si asezonati cu grija, dupa gust.

Piure de mazare cu menta

Piure_de_mazare_cu_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.