Piure de mazare cu lapte

Printeaza

Piure de mazare cu lapte din: mazăre, pătrunjel, lapte.

Piure de mazare cu lapte

Ingrediente:

  • 500 g mazăre
  • pătrunjel
  • 500 ml lapte

 

Mod de preparare:

Puneţi într-o cratiţă ma­zărea, odată cu pătrunjelul si sarea, astfel încât să o acopere bine şi acoperiţi cu un capac.

După ce a fiert, p treceţi prin sită şi puneţi acest piure înapoi în cratiţă pe foc.

Adăugaţi laptele, amestecând mereu. La servire se adaugă şi untul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.