Piure de conopidă

Printeaza

Piure de conopidă

Ingrediente:Piure de conopidă

  • 1 kg de conopidă
  • 3 cartofi
  • 100 g unt
  • 100 g lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida şi cartofii se curăţă, se spală, se taie bucăţi şi se pun la fiert într-o oală cu apă clocotită şi sare.

Se fierb la foc mic până când sunt gata. Se scurg şi se mixează, apoi se adaugă untul, laptele cald şi sarea, după gust.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Iese si mai misto daca se fierbe conopida in lapte. Mie asa imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.