Piure de conopida cu spanac si cod

Printeaza

Piure de conopida cu spanac si cod din: lapte, foid e dafin, ceapa, fileuri de cod, spanac, conopida, smantana, unt, sare, piper.

Ingrediente:Piure_de_conopida_cu_spanac_si_cod

  • 500 ml lapte
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 4 fileuri de cod
  • 300 g spanac
  • 2 capatani de conopida
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală conopida sub jet de apă rece şi se des-part bucheţelele. Se pun la fiert în apă cu sare, până ce se înmoaie. Apoi se scurg şi se pasează cu smântână; la final se adaugă sare, piper şi unt.

Se toarnă laptele într-o oală şi se adaugă 1 foaie de dafin, 1 ceapă tăiată în jumătate, sare şi piper. Se dă în clocot.

Se reduce focul şi se adaugă în lapte fileurile de peşte. Se acoperă oala cu un capac şi se lasă să se pătrundă la foc moale cca 5 min. Se scoate apoi peştele din lapte şi se adaugă spanacul curăţat; se scurge după 1 min.

Se repartizează pe farfurii spanacul împreună cu peştele şi se.serveşte alături piureul de conopidă.

Piure de conopida cu spanac si cod

Piure_de_conopida_cu_spanac_si_cod

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.