Piure de baccala cu sos de varza

Printeaza

Piure de baccla cu sos de varza din: baccala, varză Kale, roşii cherry, pachino, cartof, lapte, ulei de măsline extravirgin, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Piure de baccla cu sos de varza

  • 300g de baccala pus la înmuiat
  • 200g de varză Kale
  • 5 roşii cherry
  • pachino
  • 1 cartof
  • 1/2 litru de lapte
  • 1/4 ulei de măsline extravirgin
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Fierbeţi baccala (pus în prealabil la înmuiat) cu laptele şi căţelul de usturoi pentru circa 10 minute. Atunci când este gata, puneţi-l în vasul blendarului şi faceţi o cre­mă.

Intre timp, fierbeţi varza şi cartoful, odată încheiată perioa­da de gătire, tăiaţi-le în cubuleţe micuţe, la care adăugaţi roşiile cherry.

Serviţi crema pe care aţi obţinut-o mai devreme împre­ună cu micile cuburi de legume aşezate deasupra.

Condimentaţi cu un fir de ulei, sare şi piper proaspăt măcinat. Garnisiţi centrul cu o felie subţire de pâine prăjită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cod sărat cu masline

Cod sărat cu masline

O reteta delicioasa de cod sarat cu masline din: cod sarat, masline, ulei de masline extravirgin, vin alb, usturoi, faina, ceapa, ulei de floarea soarelui, patrunjel si piper negru. Ingrediente: 550 g cod sărat 10 măsline negre 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1 pahar vin alb tare 1 căţel de usturoi 4 linguri faină […]

Bilute de cartofi

Bulete de cod sărat şi cartofi

O reteta de bulete de cod sarat din: cod sarat, cartofi, oua, lapte, ceapa, smantana, parmezan, pesmet, faina alba, ulei de floarea soarelui, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 250 g cod sărat 3 cartofi medii (spre mari) 2 ouă 400 ml lapte 600 ml apă 2 cepe mici 2 linguri smântână 1 lingură parmezan ras […]

 

 

Ştrudel cu anghinare si cod sarat

Ştrudel cu anghinare si cod sarat

O reteta delicioasa de strudel cu anghinare si cod sarat din: foitaj, anghinare, file de cod sarat, mozzarella, ou, rosii, supa concentrata de legume, usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 500 g foitaj 200 g anghinare fiartă 250 g file de cod sărat 100 g mozzarella 1 ou pentru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.