Piure cu branza de capra

Printeaza

Fierbe 1,4 kg cartofi curatati de coaja si taiati bucati, cu 2 foi de dafin in apa cu sare 10-15 minute. Scurge lichidul si indeparteaza dafinul. intre timp, intr-un vas pe foc pune 250 ml lapte, 2 catei de usturoi, zdrobiti, adauga sare, piper si un praf de nucsoara; cand clocoteste opreste flacara si lasa la infuzat 5 minute.

Zdrobeste cartofii, adauga laptele si amesteca pentru omogenizare. Adauga 175 g branza de capra, razuita, dar pastreaza deoparte o lingura. Pune piureul intr-un vas rezistent la cuptor si presara deasupra branza ramasa si cateva cuburi de unt. Da la grill 3-4 minute.

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. cu niste chiftele l-as manca 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.