Pită dulce

Printeaza

Pită dulce

Ingrediente aluat:Pită dulce

  • 250 g faină
  • apă
  • 100 ml ulei
  • sare

Ingrediente umplutura: 250 g nuci măcinate

Sirop:100 ml apă ,1 lingură zahăr ,1 lingură miere ,1 lingură zahăr vanilat ,coajă portocală 1 linguriţă rom

 

Mod de preparare:

Se frământă până nu se mai lipeşte de mână, se întinde foaie, se taie în bucăţi late de-o palmă şi lungi de două.Se unge fiecare foaie astfel obţinută cu ulei.

Se aşterne cu nuci fiecare foaie foaia se rulează şi apoi se încolăceşte melc .

Se unge tava cu ulei, se aşază pituţele corespunzătoare, se pun în cup­tor 15 minute .

Se lasă să se răcească, apoi se toarnă siropul fierbinte şi se lasă să zacă, să se însiropeze.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.