Pişcoturi cu struguri

Printeaza

O reteta de piscoturi cu struguri din: piscoturi, vin alb sec, boabe de struguri, oua, zahar, lamaie si nuci.

Ingrediente:Pişcoturi cu struguri

  • 200 g pişcoturi
  • 200 ml vin alb sec
  • 500 g boabe de struguri
  • 3 ouă
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lămâie mare
  • 50 g nuci tăiate felii

 

Mod de preparare:

Rupeti pişcoturile în bucăţele, iar jumătate le puneţi într-un vas şi le stropiţi cu 50 ml vin.

Peste ele aşezaţi boabele de struguri, apoi restul de pişcoturi, pe care le stropiţi la fel, cu aceiaşi cantitate de vin.

Bateţi ouăle spumă împreună cu zahărul şi adăugaţi zeama şi coaja de la 1 lămâie şi 100 ml vin. Apoi fierbeţi amestecul de ouă în baie de aburi până când crema se îngroaşă.

Turnaţi crema peste pişcoturile aşezate în vas, presăraţi nucile tăiate felii şi ţineţi în frigider până în momentul când o serviţi la masă.

Pişcoturi cu struguri

Pişcoturi cu struguri

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune piscoturile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.