Piscoturi simple

Printeaza

Piscoturi simple din: oua, faina, zahar, zahar pudra.

Piscoturi simple

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 250 g făină
  • 250 g zahăr
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de al­buşuri. Freci gălbenuşurile cu 150 g de zahăr până devin o cremă.

Baţi albuşurile spumă tare cu restul de zahăr, turnat în ploaie, apoi le încorporezi în gălbenuşuri. Amesteci uşor, de jos în sus şi adaugi şi făina, tfeptat.

Intinzi foaie de copt într-o tavă şi, cu un poş, formezi în tavă bastonaşe de mărime po­trivită. Presari zahăr pudră şi te coci, la foc potrivit, în cuptorul încins în prealabil.

Sunt gata când au căpătat o culoare uşor aurie. Le desprinzi de pe hârtia de copt cu vârful unui cuţit ascuţit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.