Piscoturi de sampanie

Printeaza

Piscoturi de sampanie

Piscoturi de sampanie

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 125 g zahăr
  • 375 g făină
  • un pliculeţ cu zahăr vanilinat

 

Mod de preparare:

Se bat spumă albuşurile, apoi se încorporează treptat zahărul, bătând continuu. Separat se freacă bine gălbenuşurile, până devin spumoase. Se adaugă în ele o treime din spuma de albuş, se amestecă uşor, apoi se pune făina cernută de trei ori.

Se omoge­nizează uşor, folosind telul. La sfârşit se adaugă şi restul de albuşuri, amestecând cu grijă. Se pun cu şpriţul sau cu lingura pe o tavă tapetată cu hârtie pergament.

Se coc 5-7 minute la foc moderat, până devin uşor aurii. Se iau de pe hârtie după ce s-au răcit.

Pişcoturi de şampanie

Piscoturi de sampanie.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piscoturi de sampanie
  • piscoturi de sampanie reteta
  • reteta piscoturi sampanie
  • reteta piscoturi de sampanie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.