Piscoturi cu capsune

Printeaza

 Piscoturi cu capsune din: faina, unt, zahar tos, zahar vanilinat, lapte, albusuri, ciocolata neagra, frisca, migdale, capsune, sare.

Ingrediente:Piscoturi_cu_capsune

  • 150g faina
  • 220 g unt
  • 80 g zahar tos
  • doua pliculete zahar vanilinat
  • 25 ml lapte dulce
  • doua albusuri
  • 350 g ciocolata neagra
  • 300 ml frisca
  • 100 g migdale
  • 400 g capsune
  • un sfert de lingurita cu sare

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se mixează albuşurile împreună cu jumătate din zahărul tos şi sarea până devin ca o spumă. Intr-un bol separat se mixează untul cu restul de zahăr tos şi,0n pliculeţ de zahăr vanilinat. Se adaugă albuşurile mixate şi făina, se mixează până se omogenizează şi aluatul obţinut se introduce într-un pistol pentru fursecuri.

Se toarnă bastonaşe pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se introduc in cuptorul încins şi se coc 5-10 minute la foc mediu. Se topeşte la bain-marie frişca cu 200 g ciocolată neagră, se răceşte, apoi se umplu două câte două pişcoturile. Se decorează cu ciocolata rămasă şi se servesc cu o salată de căpşune şi migdale.

Piscoturi cu capsune

Piscoturi_cu_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.