Paine de Savoia

Printeaza

Paine de Savoia

Ingrediente:Paine de Savoia

  • 100 g zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 50 g făină de cartofi
  • 50 g făină de grîu
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 praf vanilie
  • grăisme pentru formă

 

Mod de preparare:

Se freacă zahărul cu vanilia şi gălbenuşurile, se adaugă făina de grîu şi cea de cartofi, praful de sare şi praful de copt, amestecîndu-se bine.

Se pun apoi albuşurile bătute spumă. Se coace într-o formă de chec unsăşi se serveşte la ceai, tăiată felii subţiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.