Pilaf rapid

Printeaza

0 parte orez + trei parti apa.

Se curata orezul de impuritati. Se spala bine si se pune la fiert. Intre timp trebuie sa avem pregatita ceapa putin calita inabusita cu zarzavat, cu ce condimente mai dorim. Orezul si ceapa se dau doar 2-3 clocote si atat.

Se ia de pe foc, se acopera bine vasul cu un capac sau o farfurie.  Intr-un sfert de ora drobul este gata inchegat si vei constata ca se pastreaza intreg. in pilaf se pot pune verdeata tocata marunt si piper dupa gust si dupa cum doreste fiecare.

Pilaf rapid

Pilaf rapid

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.