Pilaf de stevie
PrinteazaPilaf de stevie
- 400 g ştevie fiartă
- 1 ceapă
- 100 g unt
- 1 roşie
- 1 ceaşcă zeamă de carne sau apă fierbinte
- 1/2 ceaşcă orez
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiem subţire ceapa şi o rumenim în unt. Curăţăm, spălăm şi opărim ştevia ca şi spanacul ; o strecurăm şi o punem într-o cratiţă împreună cu ceapa rumenită. O amestecăm bine. Adăugăm roşii fără seminţe şi fără pieliţe.
Turnăm zeamă de carne, potrivind sarea şi piperul; lăsăm să fiarbă. Punem orez ales şi spălat şi lăsăm să fiarbă totul, încet, 20 minute. Cine doreşte pune şi lămîie.
Pofta buna!
um o fi pilaful de stevie?