Pilaf de stevie

Printeaza

 Pilaf de stevie

Ingrediente:Pilaf de stevie

  • 400 g ştevie fiartă
  • 1 ceapă
  • 100 g unt
  • 1 roşie
  • 1 ceaşcă zeamă de carne sau apă fierbinte
  • 1/2 ceaşcă orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tăiem subţire ceapa şi o rumenim în unt. Curăţăm, spălăm şi opărim ştevia ca şi spanacul ; o strecurăm şi o punem în­tr-o cratiţă împreună cu ceapa rumenită. O amestecăm bine. Adăugăm roşii fără seminţe şi fără pieliţe.

Turnăm zeamă de carne, potrivind sarea şi piperul; lăsăm să fiarbă. Punem orez ales şi spălat şi lăsăm să fiarbă totul, încet, 20 minute. Cine doreşte pune şi lămîie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. um o fi pilaful de stevie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.