Pilaf de pui aromat

Printeaza

 

O reteta delicioasa de pilaf de piept de pui, orez, sare, piper, ciuperci si verdeata.Pilaf de pui aromat

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceşcuţă de orez
  • sare
  • piper
  • ciuperci după gust
  • verdeaţă

 

 

Mod de preparare:

Intr-un  vas care merge la cup­tor pui toate ingredientele: carnea spălată şi tăiată mărunt, orezul ales şi spălat, ciupercile, sare etc şi acoperi cu apă.

Dai la cuptor, la coacere normală la 220 de grade pentru 50 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.