Pilaf de orez cu ciuperci

Printeaza

Pilaf de orez cu ciuperci din: orez, morcov, pastarnac, ciuperci, condimente, ceapa, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf de orez cu ciuperci

  • 1 cana orez spalat si scurs de apa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 lingura condimente
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se inabusa in ulei (50 ml) ceapa cu morcovul si pastarnacul (ambele rase pe razatoarea cu ochiuri mici), se adauga ciupercile scurse de zeama si taiate marunt, patrunjelul si mararul. Separat se inabusa orezul (spalat si zvantat) in restul de ulei.

Peste ciupercile inabusite se pune orezul, la care se adauga o lingura de condimente, sare si piper, plus 2 – 1/2 cani cu apa. Vasul cu orez se pune la cuptor la foc mic si nu se mai amesteca in el.

Pilaf de orez cu ciuperci

Pilaf_de_orez_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • orez cu ciuperci la cuptor
  • pilaf de orez cu ciuperci la cuptor
  • retete pilaf de orez cu ciuperci

2 comentarii

  1. Foarte bun pilaful cu ciuperci

  2. Si mie-mi place, dar eu il fac picant, pun mult ardei iute macinat in el

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.