Pilaf de miel la tava

Printeaza

Pilaf de miel la tava

Ingrediente:Pilaf de miel la tava

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingură unt sau untură
  • 1 lingură bulion de roşii
  • 1 păhărel vin alb
  • 1 ceaşcă orez
  • 2 ceşti apă clocotită
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tăiem carnea în bucăţi mari şi o aşe­zăm în tavă, cu sare, piper şi grăsime. Stropim cu vin alb şi adăugăm 1-2 lin­guri de bulion subţire de roşii. O dăm la cuptor şi o frigem ca pe orice friptură la tavă.

Cand este gata, turnăm apă clo­cotită (sau zeamă de carne) şi dăm din nou la cuptor. Cum începe să fiarbă, adăugăm orezul ales şi spălat şi lăsăm 25 minute să fiarbă la cuptor.

Servim carnea amestecată cu orezul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.