Pilaf de miel delicios la tava

Printeaza

O reteta de pilaf de miel delicios la tava din: carne de miel, unt sau untura, bulion de rosii, vin alb, orez, sare si piper.

IngredientePilaf de miel delicios la tava

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingura unt sau untura
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 paharel vin alb
  • 1 ceasca orez
  • 2 cesti apa clocotita
  • sare
  • piper

Mod de Preparare

Taiem carnea in bucati mari si o asezam in tava, cu sare, piper si grasime. Stropim cu vin alb si adaugam 1-2 linguri de bulion subtire de rosii. O dam la cuptor si o frigem ca pe orice friptura la tava.

Cand este gata, turnam apa clocotita (sau zeama de carne) si dam din nou la cuptor. Cum incepe sa fiarba, adaugam orezul ales si spalat si lasam 25 minute sa fiarba la cuptor. Servim carnea amestecata cu orezul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.