Pilaf de gris

Printeaza

Pilaf de gris 

Ingrediente:Pilaf de gris

  • 1 ceaşcă griş (nu prea plină)
  • 4 ceşti apă
  • 50 g unt proaspăt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune apă la fiert cu puţină sare. Când apa clocoteşte, se toarnă o ceaşcă mică de griş, cu încetul, să curgă în ploaie.

Se amestecă mereu să nu se facă cocoloşi şi se lasă să fiarbă până se face ca o smântână groasă. Se pun 50 g unt proaspăt şi se serveşte cald cu zahăr şi cu scorţişoară pisată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.