Pilaf de ciuperci si ficati de pui

Printeaza

Pilaf de ciuperci si ficati de pui

Ingrediente:Pilaf de ciuperci si ficati de pui

  • 300 g orez
  • 300 g ciuperci
  • 300 g ficaţi de pui sau de pasăre
  • 200 g unt
  • 1-2 linguri făină
  • 10 lin­guri sos de roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Facem un pilaf obişnuit. Pregătim ciuperci tăiate în felii, cu sare şi piper, le batem în făină şi le pră­jim în unt. Pregătim de asemenea ficaţii de pui cu sare şi piper şi îi prăjim în unt la fel ca pe ciuperci.

Cînd pilaful este gata, îl scoatem într-o farfurie rotundă, îl aşezăm la mijloc în formă de piramidă şi îl garnisim împre­jur cu ficaţi şi cu ciuperci (o moviliţă de ficaţi şi una de ciuperci).

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.