Pilaf cu varză dulce

Printeaza

Pilaf cu varză dulce

Ingrediente:Pilaf cu varză dulce

  • 250 g orez
  • 1 kg varză
  • 100 ml ulei
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 1 ceapă mare
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Tai varza sub­ţire, o freci cu sare şi o laşi deo­parte câteva minute. Tai ceapa mărunt, o căleşti în ulei 5 minute, apoi adaugi varza (presată bine ca să se scurgă zeama), iar după 10 minute pui şi ardeii graşi tăiaţi mărunt.

Stingi cu apă caldă şi laşi să dea în fiert. Apoi adaugi orezul spălat, sare, piper după gust, roşiile tăiate felii şi dai mâncarea la cuptor până se umflă bine orezul şi zeama a mai scăzut.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.