Pilaf cu urzici si spanac

Printeaza

 

Ingrediente:Pilaf cu urzici si spanac

  • 100 g orez
  • 1 cub condiment
  • 250 g spanac
  • 300 g urzici
  • 1 legătură ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert 300 ml apă cu condimentul, iar separat cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei încins. Când supa a dat în clocot, o adaugi peste ceapa călită, pui şi orezul spălat bine şi scurs şi laşi să fiarbă pe foc mic.

Speli apoi urzicile şi spanacul în mai multe ape, le opăreşti cu apă, le scurgi şi le toci mărunt. Când orezul e aproape fiert adaugi verdeţurile tocate, potriveşti de sare şi piper şi mai laşi pe foc 5-10 minute.

Pilaf cu urzici si spanac

Pilaf cu urzici si spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.