Pilaf cu pui şi legume

Printeaza

Pilaf cu pui şi legume Pilaf cu pui si legume

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • 1 cană orez
  • 2 morcovi potriviţi
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă mare
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
  • mărar

Mod de preparare:

Tai pulpele de pui în două şi le rumeneşti în ulei. Cureţi ceapa, morcovii şi ardeii, dai morcovii pe râzătoare, iar pe celelalte le tai mărunt şi le adaugi pe toate peste pul­pele de pui.

Le acoperi cu un capac şi le laşi câteva minute să se înăbuşe. Pui apoi o cană de orez cu 4 căni de apă şi le laşi să fiar­bă cu capac, la foc mic. Tai verdeaţa mărunt şi când pilaful e gata, o presari , deasupra şi potriveşti de sare

Pilaf cu pui şi legume

Pilaf cu pui si legume

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pilaf cu pui si legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.