Pilaf cu peste afumat

Printeaza

Pilaf cu peste afumat din: peste afumat, ceapa, orez, dafin, piper, patrunjel, lamaie, margarina.

Ingrediente:Pilaf cu peste afumat

  • 100 g file peşte afumat
  • 1 ceapă
  • 250 g orez
  • 1 foaie  de dafin
  • boabe de piper
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 1 lingură margarină

 

Mod de preparare:

Peştele se pune într-o oală cu 1/2 l apă rece. Se adaugă piperul şi foaia de dafin şi se fierb 8-10 minute. Se strecoară supa într-un vas.

Se topeşte 1 lingură de margarină în care se căleşte ceapa tocată mărunt timp de 3-4 minute. Se adaugă orezul şi supa de peşte şi se lasă la fiert, lş foc mic, 15 minute. Când orezul este fiert, se adaugă peştele desfăcut în fâşii, pătrunjelul to­cat şi zeama de lămâie.

Se poate da la cuptor 5-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.