Pilaf cu mazare

Printeaza

Pilaf cu mazare din: ceapa, morcov, mazare, orez, bacon, ulei.

Ingrediente:Pilaf_cu_mazare

  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 250 g mazăre
  • 250 g orez
  • 100 g bacon
  • 3 linguri ulei
  • friptură de pui

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa tăiată fideluţă, iar când devine sticloasă, adaugi morcovul tocat, baconul tăiat cubuleţe şi mazărea. După 2-3 minute, pui orezul spălat şi 800 ml de apă.

Laşi să fiarbă, amestecând cât mai rar, până se înmoaie orezul. Serveşti pilaful cu aripioare şi pulpe de pui fripte.

Pilaf cu mazare

Pilaf_cu_mazare

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.