Pilaf cu hrisca

Printeaza

Pilaf cu hrisca

Pilaf cu hrisca din: hrisca, morcovi, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 cana hrisca
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Speli hrisca si o lasi la inmuiat in apa rece pentru 30 de minute. Cureti toate legumele, le speli, le tai rondele sau cubulete si le calesti in ulei la foc mic 10-15 minute. Adaugi hrisca si o calesti impreuna cu legumele 5 minute.

Torni 1 l de apa fierbinte, potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic acoperit.Cand hrisca s-a umflat, dai cratita la cuptor pentru inca 20-25 minute. La final presari verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.