Pilaf cu ficat de vitel, reteta chinezeasca

Printeaza

 Pilaf cu ficat de vitel, reteta chinezeasca

Ingrediente:Pilaf cu ficat de vitel, reteta chinezeasca

  • 400 g orez
  • 300 g ficat de viţel
  • sare
  • 1 ardei iute
  • şofran
  • 6 funduri de anghinară
  • 1/21 supă
  • 250 g untură de raţă
  • 2 fire de praz

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie bucăţi şi se sotează în 100 g untură de raţă cu prazul tăiat mărunt.

Se pune apoi orezul bine spălat, sarea, ardeiul iute, şofranul, anghinara tăiată sferturi şi restul de untură rămasă.

Se fierbe cu capac 20-25 minute. Se serveşte cu sos picant de muştar.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun si aromat a iesit ficatul de vitel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.