Pilaf cu carne de berbec si ceapa

Printeaza

Pilaf cu carne de berbec si ceapa din: carne de berbec, orez, ceapa, untura.

Ingrediente:Pilaf cu carne de berbec si ceapa

  • 500 g carne de berbec
  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura

 

Mod de preparare:

Carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.

Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cit sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pina cind carnea este moale.

Cand se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert iar deasupra se asaza pilaf fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.