Pilaf cu carnati si sos de rosii

Printeaza

 Pilaf cu carnati si sos de rosii din: orez, ceapa, carnati afumati, unt, condimente, pasta de rosii, smantana.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Pilaf cu carnati si sos de rosii

  • 3 ceşcuţe de orez
  • 2 cepe mici
  • 500 g cârnaţi afumaţi
  • 50 g unt
  • condimente
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 3 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt şi o rumeneşti în unt. Adaugi orezul şi laşi câteva minute, apoi pui 9 ceşcuţe cu apă şi condimentele şi laşi să fiarbă.

Cureţi cârnaţii de pieliţă. Jumătate din ei îi tai pătrăţele mici şi îi fierbi cu o ceaşcă de apă clocotită până se înmoaie şi scade apa.

Răstomi totul peste orez. Mai adaugi o ceaşcă de apă, o acoperi şi îi fierbi la foc mic.

Cârnaţii rămaşi îi tai felii late de un deget şi îi fierbi la fel ca pătrăţelele de cârnaţi.

Umpli o cănuţă cu orezul fiert, o răstomi în chip de moviliţă pe o farfurie şi continui ast­fel cu tot pilaful. Felioarele de cârnaţi le aşezi coroniţă în jurul moviliţelor de orez.

Deasupra torni un sos preparat din pastă de roşii desfăcută cu smântână. Le consumi fierbinţi.

 

Pofta buna! 

Incoming search terms:

  • pilaf de orez cu carnati
  • pilaf cu carnati

1 comentariu

  1. Foarte bun pilaful cu carnati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.