Pilaf cu carnaţi de casa

Printeaza

 Pilaf cu carnaţi de casa

Ingrediente:Pilaf cu carnaţi de casa

  • 8-9 cârnaţi de casă
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez
  • 4 ceşti apă sau zeamă de carne
  • 1 lin­gură untură
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o prăjeşti în untură până capătă o culoare aurie. Tai felii subţiri 3-4 cârnaţi şi îi prăjeşti iu:e, apoi adaugi ceapa călită. Torni apă fierbinte sau zeamă de carrxe şi laşi să fiarbă. Când zeama a scazut şi a rămas 3/4 din lichid, potriveşti gustul de sare şi piper.

Adaugi orezul spălat şi scurs bine. Dai mâncarea într-un clocot şi pui cratiţa acoperită la cuptor timp de 25 de minute. în acest timp, tai bucăţi cârraţii rămaşi şi îi prăjeşti într-o tigaie. După ce a fiert orezul, adaugi cârnaţii cu zeama lor şi laşi câteva mnute vasul acoperit pe jumătate cu capacul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.