Pilaf calarasean cu masline

Printeaza

Pilaf calarasean cu masline

Pilaf calarasean cu masline din: orez, masline, ceapa, ulei, bulion, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g orez
  • 100 g măsline
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un ceaun pui orezul la fiert cu 5 căni de apă. Cureţi în acest timp ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi adaugi măslinele şi orezul fiert.

După 10-15 minute, pui şi bulionul, potriveşti de sare şi piper, presari verdeaţa tocată şi mai laşi pilaful pe foc încă 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.