Piftie de gasca

Printeaza

Piftie de gasca din: carne de gasca, ceapa, sare, usturoi.

Ingrediente:Piftie de gasca

  • carne de gisca
  • o ceapa
  • sare
  • usturoi dupa gust

 

Mod de preparare:

Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa multa (sa treaca de patru degete peste carne), adaugati o ceapa si lasati sa fiarba incet, la foc domol.

Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare. Cind carnea se desface de pe oase, luati putina zeama, lasati-o sa se raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata.

Asezati carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase. Strecurati zeama, lasati-o sa se raceasca, indepartati grasimea, puneti mujdei de usturoi, amestecati, apoi puneti-o peste carne.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/piftie-de-gasca html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.