Piftie banateana

Printeaza

 Piftie banateana

Ingrediente:Piftie banateana

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 radăcină patrunjel
  • 200 g mazare
  • 5 ouă
  • 3 plicuri gelatină
  • 2 linguri boabe de mustar
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea, cureti morcovii, telina si radacina de patrunjel si le pui pe toate la fiert in apa cu sare si boabele de mustar. Separat, fierbi ouale. Cand e gata carnea, strecori si dizolvi cu ea toata gelatina.

Tai apoi carnea bucatele, morcovii, telina, ouale si patrunjelul felii si scurgi bine mazare. Asezi carnea, legumele si ouale pe farfurii, torni zeama si dai piftia la rece.

Piftie bănaţeană

Piftie banateana

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.