Piftele cu fasole si sfecla rosie

Printeaza

Pui la fiert 600 g fasole de orice fel cu zarza­vaturi pentru ciorbă, 2-3 cepe, 2 morcovi şi sare după gust, dacă mai este cazul. După ce au fiert le clăteşti cu apă rece şi le dai prin maşina de tocat.

Mai toci 2 sfecle roşii fierte înainte, 3-4 cepe, 2 căpăţâni ustur­oi, două linguri bulion, piper, mărar verde, 4-5 cartofi, 200 g ghebe desărate, 200 g făină.

Adaugi sare, piper, boia, condimente după gust. In compoziţie pui 150 ml ulei. Coci piftelele în ulei încins, după ce le-ai dat prin făină albă. Le serveşti calde sau reci, simple sau cu diferite sosuri (tot de post).

Piftele cu fasole si sfecla rosie

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.