Piersici umplute cu migdale

Printeaza

Piersici umplute cu migdale din: piersici, migdale, fulgi de nuca de cocos, frisca, miere, strugure.

Ingrediente:Piersici_umplute_cu_migdale

  • 8 piersici
  • 150 g migdale, alune sau nuci
  • 50 g fulgi de nuca de cocos
  • 200-300 ml frisca
  • 1 lingura miere
  • 1 strugure

 

Mod de preparare:

Alegeţi 8 piersici coapte. Opăriţi-le câteva secunde, cojiţi-le, tăiaţi-le în jumătăţi şi scoateţi cu grijă sâmburele. Tocaţi migdalele feliuţe cât mai subţiri, amestecaţi-le cu frişca şi cu fulgii de nucă de cocos.

In fiecare jumătate de piersică, puneţi câteva picături de miere, apoi o linguriţă de frişca cu migdale şi nucă de cocos. Lăsaţi desertul 30 min la rece, apoi serviţi.

Piersici umplute cu migdale

Piersici_umplute_cu_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.