Piersici la gratar cu urda si miere

Printeaza

O reteta delicioasa de piersici la gratar cu urda si miere din: piersici, urda, coniac, zahar si scortisoara

Ingrediente:Piersici la gratar cu urda si miere

  • 8 piersici
  • 200 g urda dulce sau branza de vaci proaspata sau crema mascarpone
  • 50 ml coniac
  • 50 g zahar
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • miere

 

Mod de preparare:

Alegi piersicile coapte, dar sa fie tari, le tai pe jumatate si le cureti de samburi. Le pui cu partea taiata pe gratarul incins, pana cand se rumenesc.

Scoti piersicile pe farfurie, le umpli cu urda si torni deasupra mierea amestecata cu coniac si scortisoara.

Poti inlocui piersicile cu prune, caise sau nectarine.

Piersici la gratar cu urda si miere

Piersici la gratar cu urda si miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.