Piept de pui cu smantana

Printeaza

O reteta de piept de pui cu smantana din: piept de pui, smantana, telina, rosii, mar, marar verde, mustar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui mai mare
  • 100 ml smantana
  • 1 telina
  • 2 rosii
  • 1 mar
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pieptul de pui în apă cu sare. Apoi lăsaţi-l să se răcească şi tăiaţi-l în cubuleţe. Curăţaţi ţelină şi tăiaţi-o cât mai mărunt. Stropiţi-o cu zeama de lămâie şi amestecaţi-o cu mărul curăţat şi dat pe răzătoarea mare.

Cu ajutorul unui blender obţineţi un piure cât mai fin din ţelină şi măr. Adăugaţi muştarul, smântână şi omogenizaţi. Con­dimentaţi după gust acest piure şi turnaţi-l peste cubuleţele din piept de pui. Deasupra presăraţi frunze de mărar.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.