Piept de pui pe pat de morcovi

Printeaza

O reteta de piept de pui pe pat de morcovi din: piept de pui, unt, morcovi, sare de mare, piper, boia iute, boia dulce, unt, cimbru verde si ulei de masline.

Ingrediente:Piept de pui pe pat de morcovi

  • 1 kg piept de pui
  • 100 g unt
  • 10 morcovi
  • sare de mare
  • piper negru macinat
  • o lingurita boia iute
  • o lingurita boia dulce
  • 50 g unt
  • cimbru verde
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se unge pieptul de pui cu untul moale. Se condimentea­ză cu sare, piper, boia iute şi dulce si cimbru verde. Se asază în tavă, se înveleşte în hârtie de copt şi se bagă în cuptorul încins la 160°C. După 30 de minute se scoate hârtia şi se lasă să se rumenească.

Se curăţă morcovii, se spală, se taie cubuleţe şi se înăbuşă cu ulei si apă. La final, se pre­sară cu sare si cimbru. Pieptul de pui gata rumenit se serveşte pe pat de morcovi, ornat cu cimbru proaspăt tăiat mărunt.

Piept de pui pe pat de morcovi

Piept de pui pe pat de morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.