Piept de pui în jambon

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de pui in jambon din: piept de pui, jambon, spanac, vin, ceapa, ou, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui în jambon

  • 800 g piept de pui
  • 200 g jambon crud uscat
  • 200 g spanac
  • 200 ml vin
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, spălaţi-o, tocaţi-o mărunt şi căliţi-o 1-2 minute în 2-3 linguri de ulei. Adăugaţi spanacul şi căliţi-l împreună cu ceapa încă 6-7 minute.

După ce se răceşte puţin, adăugaţi oul, potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bine compoziţia.

Curăţaţi pieptul de pieliţe, apoi tăiaţi fiecare parte a pieptului astfel încât să-l puteţi umple cu spanac.

Rulaţi fiecare bucată de piept în 2-3 felii de jambon, după care puneţi rulourile într-o tavă. Ungeţi- le cu ulei, presăraţi-le cu sare şi piper, adăugaţi vinul şi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi-le la foc potrivit circa 45 de minute sau până când se rumenesc frumos. Serviţi pieptul de pui copt în jambon tăiat în feliuţe, cu garnitură de salată de andive.

Piept de pui în jambon

Piept de pui în jambon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.