Piept de pui in cuib de cartofi

Printeaza

O reteta de piept de pui in cuib de cartofi din: piept de pui, oua, pesmet, faina, ulei, cartofi, lapte, condimente si cimbru.

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 200-300 g pesmet
  • 250 g faina
  • 400 ml ulei
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita condimente
  • oregano sau cimbru

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi îl tai fâşii foarte subţiri. Condimentezi fâşiile de pui cu 1 linguriţă decondimente şi treci fâşiile de pui prin ou bătut, amestecat cu oregano sau cimbru, prin făină şi pesmet şi le pui la prăjit în ulei foarte bine încins.

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai pai sau cum doreşti. Treci cartofii prin lapte şi prin făină şi îi prăjeşti în ulei foarte bine încins.

Aşezi cartofii în grămăjoare sub formă de cuib, iar deasupra pui fâşiile de pui prăjite.

Piept de pui in cuib de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.