Piept de pui aromat cu muguri de pin si cimbru

Printeaza

Piept de pui aromat cu muguri de pin si cimbru din: piepţi de pui, muguri de pin, pătrunjel,  cimbru, ulei, vin alb, rosii, sare, piper.

Piept_de_pui_aromat_cu_muguri_de_pin_si_cimbru

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui
  • 100 g muguri de pin
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 fire cimbru
  • 2 linguri ulei
  • 1 litru vin alb
  • 2 roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cei doi piepţi de pui se spală, se şterg şi se presară cu sare şi piper. Jumătate din cantitatea de muguri de pin se mixează cu uleiul şi pătrunjelul.

Se unge carnea cu acest amestec şi se aşază în tava de cuptor. Se pun felii de roşii pe deasupra.

Se presară şi restul mugurilor de pin, se toarnă vinul si se dă la cuptor. Se serveşte cu cimbru proaspăt.

Piept de pui aromat cu muguri de pin si cimbru

Piept_de_pui_aromat_cu_muguri_de_pin_si_cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.