Piept de vita cu bacon, ceapa si morcovi

Printeaza

Piept de vita cu bacon, ceapa si morcovi din: piept de vita, usturoi, bacon, ceapa, morcovi, vin rosu, frunze de dafin, zahar, rozmarin.

Ingrediente:Piept_de_vita_cu_bacon_ceapa_si_morcovi

  • 1 kg si jumatate de piept de vita
  • 2 catei de usturoi
  • 125 g bacon
  • 500 g ceapa
  • 400 g morcovi
  • 1 sticla de vin rosu
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingurita de zahar
  • crengute de rozmarin

 

Mod de preparare:

Impaneaza pieptul de vita cu usturoi si crengute de rozmarin si asezoneaza-l cu sare. Incinge o lingura de ulei intr-o tigaie si prajeste la foc incet carnea cateva minute, apoi transfer-o intr-un castron mai mare. Taie baconul bucatele micute si impaneaza cu el carnea.

Caleste ceapa si morcovii, pana cand capata o nuanta aurie, apoi pune-le deoparte. Adauga peste carne vinul, frunzele dafin si zaharul, apoi pune-le la cuptor aproximativ doua ore. Dupa 30 de minute, adauga peste carne si legumele.

Serveste cald cu legume.

Piept de vita cu bacon, ceapa si morcovi

Piept_de_vita_cu_bacon_ceapa_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.