Piept de rata

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de rata cu: ulei de masline, sare, piper negru boabe, rozmarin, cimbru, papaya, alune de padure, trufe.

Ingrediente:Piept_de_rata

  • o buc. piept de raţă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper negru boabe
  • rozmarin
  • cimbru
  • o felie papaya
  • alune de pădure
  • trufe

Mod de preparare:

Pieptul de raţă se marinează cu ulei de măsline, sare, piper negru boabe, rozmarin şi cimbru, după care se sotează. Se dă la cuptorul încins la 180 de grade arca opt minute, cu două-trei ore înainte de a fi servit.

Se feliază şi se aşază peste o felie de papaya coaptă. Se decorează cu alune de pădure în ulei de măsline aromat cu trufe.

Piept de rata

Piept_de_rata

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de rata la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.