Piept de rata cu garnitura de cuscus

Printeaza

Piept de rata cu garnitura de cuscus

Ingrediente:

  • 1 piept de raţă
  • 2 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • Ghimbir
  • cimbru
  • 2 linguri cu miere
  • 1 lingură cu oţet din vin alb
  • 75 g unt
  • 50 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Căleşte ceapa cu usturoiul zdrobit, un praf de ghimbir şi cimbru. Adaugă miere şi oţet şi 300 ml apă. Lasă pe foc până sosul scade la jumătate.

Aşază pieptul de raţă tăiat bucăţi într-o tavă unsă cu ulei. Lasă-l la cuptor să se rumenească puţin. Adaugă untul şi când carnea este pătrusă acoper-o cu sos.

Serveşte pe pat de cuşcuş.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am gatit rata cu garnitura de orez. O sa fac si cu cuscus. Cuscusul e si mai usor de pregatit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.