Piept de pui umplut cu spanac si cascaval

Printeaza

Piept de pui umplut cu spanac si cascaval din: piept de pui, spanac, unt, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_spanac_si_cascaval

  • un piept de pui
  • 350 g spanac proaspăt
  • 50 g unt
  • 50 g caşcaval ras
  • 3 linguri ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se feliază şi se bate uşor cu ciocanul pentru a obţine o bucată mare, cât mai plată. Se presară cu sare şi piper pe ambele părţi.

Spanacul ales, spălat şi scurs se pune la călit în unt şi se lasă 5 minute. Peste carne se pune spanacul călit, se presară caşcaval şi se rulează.

Se prinde cu scobitori si se prăjeşte în ulei. Se serveşte alături de garnitură de orez, bulgur sau după gust.

Piept de pui umplut cu spanac si cascaval

Piept_de_pui_umplut_cu_spanac_si_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.