Piept de pui umplut cu sos pesto

Printeaza

Piept de pui umplut cu sos pesto din: piept de pui, sos pesto, ulei, supa de pui, pesmet, unt, patrunjel, sare, piper.

Piept_de_pui_umplut_cu_sos_pesto

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  un borcan mare sos pesto
  •  2 linguri ulei
  •  300 ml supă de pui

Ingrediente pentru servit:

  •  200 g pesmet
  •  100 g unt
  •  o legătură pătrunjel
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea se taie astfel încât să se obţină o foaie mare, care se unge cu sosul pesto. Se rulează carnea, se leagă si se unge cu ulei. Se rumeneşte puţin în ulei si, după ce şi-a schimbat culoarea, se transferă într-o tavă de cuptor.

Se toarnă supa si se lasă la cuptor pentru 40 de minute, stropind rulada cu sosul din tavă. Pesmetul se rumeneşte în unt topit, se adaugă pătrunjel, sare şi piper şi se aduce la masă ca garnitură la ruladă.

Piept de pui umplut cu sos pesto

Piept_de_pui_umplut_cu_sos_pesto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.