Piept de pui umplut cu rucola si cascaval

Printeaza

Piept de pui umplut cu rucola si cascaval din: piept de pui, rucola, cascaval, oua, sare, piper, unt.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_rucola_si_cascaval

  • 4 felii piept de pui
  • 4 linguri rucola taiata marunt
  • 4 linguri cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 25 g unt

 

Mod de preparare:

Feliile de carne se aşază între două foi de folie alimentară şi se bat cu ciocanul de carne.

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu caşcavalul şi rucola. Se potriveşte de sare şi piper.

Amestecul se pune pe fiecare felie de carne, se rulează şi se prinde cu scobitori.

Se aşază în tava de copt, se ung cu unt topit şi se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Piept de pui umplut cu rucola si cascaval

Piept_de_pui_umplut_cu_rucola_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.