Piept de pui umplut cu branza

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza din: piept de pui, telemea, ceapa verde, bacon, ulei.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu branza

  • 4 felii piept de pui
  • 4 felii telemea, dupa gust
  • 2 legaturi ceapă verde
  • 8 felii bacon
  • 3-4 iinguri ulei

 

Mod de preparare:

Brânza se fărâmitează si se amestecă usor cu ceapa tocată.

Feliile de carne e pun între două foi de folie transparentă şi se bat uşor cu ciocanul de şnitele.

Se repartizează amestecul de brânză, se rulează, seinveleste fiecare ruladă în două felii de bacon şi se leagă sau se prind cu scobitori.

Se rumenesc 5 minute fără ulei si apoi se pun la cuptor cu uleiul.

Se lasă 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.