Piept de pui in sos de vin cu garnitura

Printeaza

Piept de pui in sos de vin cu garnitura din: piept de pui, unt, sare, praf de boia, ciuperci, vin alb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_sos_de_vin_cu_garnitura

  • 4 felii piept de pui
  • 200 g unt
  • sare
  • un praf de boia

pentru garnitura:

  • o conserva mica ciuperci
  • 250 ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se face întâi garnitura de ciuperci, pentru care, acestea, trecute sub un jet de apă, se pun să se călească în puţin ulei încins în tigaie.

După ce îsi lasă apa ciupercile, se toarnă vinul, se potrivesc de sare si piper si se lasă la fiert încă 20 de minute.

Intre timp, într-o tigaie cu unt topit se prăjesc feliile de came, spălate şi uscate în prealabil.

După ce s-au rumenit, feliile de piept de pui se presară cu sare şi un praf de boia. Se aduc la masă cu garnitura de ciuperci si sos.

Piept de pui in sos de vin cu garnitura

Piept_de_pui_in_sos_de_vin_cu_garnitura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.