Piept de pui la gratar cu salata de rosii cherry

Printeaza

Piept de pui la gratar cu salata de rosii cherry din: piept de pui, rucola, rosii cherry, boabe de mustar, otet balsamic, mustar, smantana, zeama de lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui la gratar cu salata de rosii cherry

  • 250 g piept de pui
  • 30 g rucola
  • 50 g roşii cherry
  • 100 g boabe de muştar
  • 20 g oţet balsamic
  • 1 linguriţă muştar
  • 20 g smântână
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Frigi pe grătarul încins pieptul de pui asezonat, în prealabil, cu sare şi piper. Il dai deoparte, sa se odihneasca, apoi îl tai julien. Combini smântână, într-un vas, cu boabele de muştar, muştar şi oţetul balsamic.

Ţii la foc mic până când se încălzeşte smântâna, amestecând continuu. Dai deoparte. Intre timp, prepari o salată din rucola şi roşii cherry. Asezonezi cu sare, piper, puţin ulei şi zeamă de lămâie.

Serveşti pieptul de pui alături de salată şi insoţit de sosul de muştar.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.